Navnene på vores garn er nøje udvalgt og er hentet fra bl.a. blomster og naturfænomener, som vi kan finde i den danske natur. Her har vi fremhævet nogle af dem, som får os til særligt at længes efter foråret, som forhåbentligt meget snart kommer.

TULIPA er navnet på vores garn af 70% merino og 30% camel og er i øvrigt det latinske ord for hele tulipanslægten. Ligesom tulipanen har dette garn en fin, dunet overflade, der ser så indbydende og fin ud og så er det i øvrigt helt fløjlsblødt. TULIPA findes i naturlige farver samt tre flotte røde nuancer og en frisk gul.

NIVALIS er navnet på vores garn af 80% merino og 20% yak. Nivalis er det latinske navn for sne og i nogle tilfælde, vinter. Nivalis kommer også fra ”Galanthus nivalis”: den smukke klokkeformede blomst, der titter frem i den kolde jord sidst på vinteren, nemlig vintergækken.

CUMULUS er navnet på vores florlette cashmere garn af 70% cashmere, 25% silke og 5% merino. Cumulus er det latinske navn for kumulus, som er en bestemt type skyer. De er flade i bunden men voluminøse med en top, der former sig præcist, som når et barn tegner skyer – i flotte buer. Kumulus-skyer er helt hvide og bløde at se på, og vi forestiller os, at hvis vi kunne mærke disse skyer, så må de simpelthen føles som vores cumulus cashmere garn.

 

Har du fundet din favorit blandt de tre?

Og hvad længes du mest efter ved foråret?

 

Varme hilsner,

GARNA