Din kurv er tom

Garnforretning | Læs mere om GARNA ← garn forhandler

GARNA er skabt på kærlighed til garn af den ypperste kvalitet. GARNA opfylder drømmen om at etablere en lille familievirksomhed, som i dag består af Birgitte, hendes datter Sabrina og søster Annette.

GARNA er en webshop med 100% naturlige produkter/rene animalske fibre. Ingen kunststoffer. Og kun de allerbedste fibre: Cashmere, Camel, Alpaca, Mohair, Merino, Yak og silke. Ren luksus!

Vores garn er produceret i Italien og er håndplukket fra nogle af de bedste producenter, der findes på markedet. I Italien er garn og tekstiler af høj kvalitet en tradition, der rækker langt tilbage i historien. Det er et vartegn både i Italiensk tøj og design. En undtagelse herfra er vores Alpaca garn, som vi henter i Peru – Alpacaens hjemland!

Netop traditionen og historien er en kerneværdi i GARNA. Navnet GARNA er det gamle proto-germansk udtryk for garn.

Glæden ved natur og tradition afspejler sig i vores farvepalet, som indeholder både naturfarver, klassiske farver og strejf af farver, der trender lige nu.

Med GARNA ønsker vi at knytte vores glæde ved natur, tradition og kvalitet sammen til et lille univers af luksus, som vi gerne vil dele med dig.

VELKOMMEN

is added to your shopping cart.
Go to Cart
is added to your wishlist.
Go to Wishlist