Din kurv er tom

Fortrydelse og returnering

Det skal være nemt at handle hos GARNA. At mærke garnet og se farverne er ikke en mulighed på samme måde som i en fysisk butik. Derfor skal det være let at returnere i tilfælde af, du ønsker det. Følg nedenstående vejledning.
  • Retur og fortrydelsesretten gælder i 14 dage.
  • Perioden beregnes fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaften eller nytårsaften forlænges fristen til den følgende hverdag.
  • Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse inden fristen udløber – se nedenfor.
  • Derefter har du 14 dage til at returnere varen.


Hvordan fortryder du din handel?
Du har ret til at fortryde din handel uden begrundelse, men vi vil meget gerne høre årsagen, så vi kan bruge det til forbedringer.

For at gøre fortrydelsesretten gældende skal du meddele GARNA din beslutning om fortrydelse. Dette kan gøres via mail til kundeservice@garna.dk. Derefter har du 14 dage til at returnere varen. For at lette ekspeditionen skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.

Varen bør være forsvarligt pakket ind, og vi anbefaler at sende den som pakke, således at den er forsikret, til vi modtager pakken. Du har ansvaret for pakken, til vi har modtaget den. Gem derfor kvitteringen samt evt. track and trace nummer.

Efter modtagelse af varen behandler vi sagen hurtigst muligt. Bemærk varen skal være i ubrugt stand, hvilket vil sige, at emballage og mængden af garn skal svare til det, du modtog i første omgang.

Bemærk vi modtager ikke pakker pr. efterkrav eller pakke uden omdeling. 

Returvarer skal sendes til:
GARNA
Askov Kirkevej 17A
6600 Vejen

Tilbagebetaling
Hvis du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, tilbagebetaler vi alle betalinger modtaget fra dig i forbindelse med handlen. Derimod skal du selv betale portoen for at returnere varen til GARNA.

Tilbagebetaling vil ske, når vi har modtaget varen og kan konstatere dens stand.

Beløbet vil blive overført til samme betalingsmiddel, som du brugte til betaling af købet.

Brugte og forringede varer
Hvis en vare er afprøvet eller beskadiget, og dens salgsværdi dermed er forringet, forbeholder GARNA sig retten til at værdisætte varen og tilbageholde et beløb svarende til værdiforringelsen.

is added to your shopping cart.
Go to Cart
is added to your wishlist.
Go to Wishlist