Teamet bag GARNA

Mød teamet bag GARNA

GARNA er en familiedrevet virksomhed, hvor vi hver især byder ind med forskellige kompetencer og tilsammen har skabt en hyggelig garnverden, som vi nyder at dele med dig.

Med interessen for GARNA bliver du en del af vores familie. Vores hjerter banker for lækkert garn, for kreative projekter, fællesskaber og ikke mindst for hinanden.

Mød os her:

 

garna Birgitte

 

Birgitte

Grundlægger og administration

”Jeg har altid haft en drøm om at have en familievirksomhed, og den fik jeg opfyldt med GARNA og sammen med min datter Sabrina og min søster Annette.

At det skulle blive garn og strik, hænger godt sammen med, at Annette og jeg er vokset op med stærke kreative kvinder omkring os. Det startede ved vores bedsteforældre, hvor især vores mormor altid strikkede, så snart der var tid til en lille pause. Da jeg var 5 år gammel, ville jeg også være med og lærte at strikke på mine pinde med Anders And-hoved på.  

Min grundlæggende tilgang til livet er, at "lidt men godt er bedre end meget og mindre kvalitet." Derfor er det meget naturligt, at vores valg af garn er faldet på lækre kvaliteter i rene naturfibre. Der bruges mange timer på at lave et pænt håndarbejde, så det skal gerne være lækkert at sidde med, ligesom det skal være lækkert at gå med eller give bort i gave.

Jeg er den i GARNA som får forretnings systemerne til at hænge sammen. Du kan møde mig på vores kundetelefon samt i butikken på Ærø og til diverse Events rundt i landet.

Garna Sabrina

 

Sabrina

Indkøb og lagerstyring

"Til dagligt er det ofte mig, du møder i butikken på Ærø. Jeg har ansvaret for butikken samt klargøring af garn til dig, og så er jeg datter af Birgitte. 

Jeg har designet vores hjerteformede GARNA - logo, som symboliserer den passion og kærlighed, vi bringer med ind i GARNA, og som vi ønsker at give videre. Jeg er meget kreativ og elsker at fordybe mig i alt, hvad der drejer sig om det visuelle – især fotografi, tegning, design samt farvesammensætninger.

Hos GARNA bruger jeg især mine kreative evner som ideskaber og når kunder har brug for vejledning i farvevalg.

 

Garna Annette

Annette 

Kundeservice, salgsansvarlig og idé-kanon

”Jeg er stemmen udadtil og ofte den, du møder i telefonen og som besvarer dine mails og kan hjælpe vejlede i forhold til garnmængde, farver og andre garnrelaterede spørgsmål.

Det er også mig, der har kommunikationen med de designere, vi samarbejder med og de skønne strikkefeer, som hjælper os, når vores egen strikketid ikke slår til. Derudover er jeg med til at idé-udvikle og skabe nye designs.

Har du spørgsmål til mønstrene, så er jeg klar til at hjælpe dig. Ring endelig til mig, og vi finder ud af det sammen."

 

Malene 

Ord- og garnjonglør

Tænk, at få lov at skrive om garn og strik, når man – som jeg – er bidt af en MEGET ivrig strikkepind. Det må da siges at være et drømmejob!

Det er mig, der forfatter nyhedsbreve, laver SoMe og en masse andet tekstarbejde. Derudover er det også ofte mig, der pakker ordrer, og du møder mig også i butikken på Ærø.

Som tidligere dansklærer er jeg sprognørd og elsker at udtrykke mig på skrift og jeg forsøger altid at gøre budskabet tydeligt og konkret.

 

Kerstin

 

 

Vivi

Fotografen er på vej

Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Dezember
Ikke nok produkter tilgængeligt. Kun [max] tilbage.
Tilføj til ønskelisteFind ønskelisteFjern ønskeliste
Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Tilbage

Tilføj note Rediger ordrenotat
Tilføj gaveindpakning
Tilføj en rabatkode

Vil du tilføje en gaveindpakning? Kun

Tilføj gaveindpakning

Tilføj en rabatkode

Rabatkode vil blive fratrukket ved bestillingen