For præcist 1 år siden slog vi dørene op til vores webshop, og vi er blevet mange oplevelser rigere siden. Det kan vi kun takke dig for, kære følger!

Vores rejse med GARNA gennem det sidste år har bragt os vidt omkring i landet – først og fremmest til alle de fantastiske håndarbejdsmesser, hvor vi har talt med søde, kreative og altid imødekommende strikkere og hæklere.

Vi har udviklet mønstre i samarbejde med dygtige strikke- og hækledesignere, som har taget vores garn til sig.

Og sidst, men ikke mindst, har vi fået fysisk butik på skønne Ærø, hvor vi er en del af specialvarebutikken Island Living.

Sikke en fornøjelse det har været!

 

Vi har SÅ mange gode ting i vente i 2019:

  • Vi lancerer nye, smukke farver i shoppen. Tjek fx. en af vores nyeste farver 'mørk turkis' i vores mohair Cava samt en masse nye farver i vores Alba.
  • Vi får et nyt lager i Jylland, som også kommer til at have åbne døre for kunder – vi fortæller mere om denne nyhed, når vi nærmer os åbningen.
  • Den 23. februar lægger KnitWork festivalen – eller rettere en stor flok kreative fra festivalen - vejen forbi vores butik på Ærø. Det glæder vi os helt vildt meget til.

Vi glæder os allerede til at tage hul på et nyt år sammen med jer!

 

Fødselsdagsrabat til dig: Som tak for året der er gået, har vi en lille gave til dig: vi giver dig 20 % rabat på ALT i shoppen - men kun i dag den 12. december - vores 1 års fødselsdag. Brug koden: 'FØDSELSDAG18' 

 

Varme hilsner,
GARNA-teamet