Glæden ved at strikke består af mange ting. En ting er et lækkert garn, som gør, at man er glad for det færdige resultat i mange år frem. En anden ting er selve processen: at strikke.

Vi har derfor været på udkig efter lækre strikkepinde og har fundet nogle man bare ikke kan lade ligge ret længe ad gangen. 

I mange år har vi selv brugt strikkepinde i bambus. Men efter at have prøvet ChiaoGoo stålstrikkepinde, går strik med tynd tråd og flere tråde som en leg. Der er kælet for den mindste detalje, og de fås i mange forskellige størrelser.

I shoppen under tilbehør her kan du finde alt, hvad du skal bruge til strikkepindene. Systemet er, at du finder den pindestørrelse, du skal bruge og vælger derefter længden på den udskiftelige wire. På pinde (10 cm) op til str. 5, skal du vælge Twist lace wire (small)

Du kan også vælge at investere i den lille, praktiske pung, som holder styr på enten et halvt eller et helt sæt ChiaGoo i alle størrelser. Så ved du, at du har alle de pinde, du kan få brug for.

Hvorfor vælge ChiaGoo?

  • ChiaoGoo er udskiftbare strikkepinde af poleret stål med en optimal spids, der gør det lettere at fange tråden, især når man strikker med flere tråde. 
  • Udover en optimal spids har ChiaoGoo også udviklet en wire, som vedvarende bibeholder smidigheden grundet indvendige stål-tråde.
  • Samlingen mellem strikkepinden og wiren er gjort så præcis, at tråden let glider over samlingen. Det betyder, at der findes 2 tykkelser af samlinger alt efter hvor tyk strikkepinden er. Dette skal du være opmærksom på ved bestilling af løse dele. 
  • ChiaoGoo kommer fra USA og derfor findes pindene i kvarte størrelser. Dette betyder større fleksibilitet, når strikkefastheden skal tilpasses. 
  • ChiaoGoo fås som den eneste udskiftbare strikkepind helt ned i størrelser fra 1,5 mm.