Fri fragt i DK over 599 kr. / 4 ugers returret

Din kurv er tom

Husk vi har FRI FRAGT ved køb for over dkk 600,- i danmark. Se her for fragtpriser til udlandet

Nye kits til årstiden - og en inspirerende weekend i vente

28 Sep, 2018

Nye kits til årstiden - og en inspirerende weekend i vente

Nu hvor efteråret sådan rigtigt er ankommet, er det dejligt at mærke, hvordan himlen og luften på de solrige dage føles mere kølig og klar. Vi vover næsten at sige, at det er en frisk og kærkommen forandring efter den varmeste sommer, vi kan mindes.

 

Vi har så småt taget lune halsedisser og pulsvarmere i brug til de køligste morgener. Det har vi set frem til, for vi har nemlig forberedt lækre kits til jer med små hurtige projekter, der er perfekte til årstiden. Se fx vores TROLDE-serie lige HER med hue, halsedisse, pulsvarmere og pandebånd. Det hele er strikket i vores superbløde TROLLIUS-garn i 100 % yakuld. Garnet fås i tre forskellige naturfarver, som på én gang er både alsidige og stilfulde, og som kan passe til de fleste garderober.

 

Hvis du bor i København eller omegn, eller har planer om en weekendtur til hovedstaden, så kan vi bestemt anbefale dig at slå et smut forbi KnitWork Festival på Charlotte Ammundsens Plads 3 i København. Vi har pakket det meste af butikken på Ærø ned og er netop ankommet til festivalen med vores GARNA stand. Her er vi at finde hele weekenden, og vi glæder os rigtig meget til at møde en masse kreative mennesker.

 

Du ønskes en rigtig dejlig weekend.

Varme hilsner,
GARNA-teamet

 

Del gerne din kommentar med os
is added to your shopping cart.
Go to Cart
is added to your wishlist.
Go to Wishlist