Masser af god energi, søde ord og inspiration - det er ganske enkelt, hvad vi er fyldt op med efter vores allerførste deltagelse med GARNA på garnfestival. I weekenden besøgte vi nemlig Saltum Uldfestival med en stand. Efter ugers forberedelse var det med forventning og spænding, at vi drog Nordpå med et udvalg af vores garn, lækkert tilbehør og tre helt nye GARNA-kits!

Og her et par dage efter har vi stadig armene i vejret og stort smil på læben – Vi er simpelthen SÅ taknemmelige og glade for den fine modtagelse, I på alle måder har givet os – både garnet og de nye designs. Mere kan vi ikke ønske os!

Nye GARNA-kits i webshoppen

På festivalen lancerede vi de fire kits: EVENTYR-sjalet, FLET-tørklædet, NET-halsrøret og OLDE-sjalet. De er nu lagt på shoppen så de er tilgængelige for alle jer derude. Skriv endelig til os på velkommen@garna.dk, hvis I har spørgsmål til de enkelte kits.

EVENTYR-sjalet er et florlet og flot detaljeret sjal strikket i vores Cumulus-garn – cashmere, silke og merino. Eventyrsjalet storhittede på weekendens festival. Sjalet findes i to forskellige kits - et strikket med 1-tråd Cumulus og et strikkes med 2-tråd Cumulus. Du finder ENENTYR-sjalet med 1 tråd her og med 2 tråde her.

FLET-tørklædet er et smukt lace tørklæde med et flettet hulmønster. Det er strikket i Cumulus-garnet - cashmere, silke og merino. Du finder FLET-sjalet i 25 cm her og i 46 cm her.

OLDE-sjal er et let og ultrablødt sjal, der hækles i vores Cumulus-garn – cashmere, silke og merino. Du finder OLDE-sjalet her.

VI glæder os allerede til at se jer igen og følge jeres projekter med GARNA under hashtagget #garnawool #strikmedgarna

Varme hilsner,

Os fra GARNA