Endelig kan vi vise vores garn frem i vores nyåbnede webshop! Vi har glædet os til at sende luksusgarn til jer og håber, I vil tage rigtig godt imod os. På bloggen her deler vi nyheder og vores inspiration, som du også finder på Facebook og Instagram.

Lige nu finder du vores signaturgarn på shoppen – en hel kollektion af cashmere-garn i de lækreste farver, tykkelser og finishes, som kan blive til ultrabløde sweatre, huer, vanter. Se cashmere-kollektionen, Meriana, Riana, Cashmeriana, Cumulus her.

Vi har masser af garn i bestilling, så der kommer løbende nyt garn på shoppen; mohair, alpaca, camel, yak, silke, merino.

Da vi tog de første spæde skridt med GARNA var vores mission at finde garn af den bedste kvalitet, hvor indholdet af de naturlige og animalske fibre er 100 % - Fordi naturen er vigtig for os, og fordi kvaliteten afspejles i det færdigstrikkede projekt.

Derfor har vi fundet noget af det bedste cashmere garn, man kunne tænke sig. Det er produceret i Italien, primært til modeindustrien. Det gør, at det er helt eksklusivt at sidde med garnet derhjemme, når det er strikketid.

Varme hilsner,

GARNA