Anne Ventzel strikkekits
- når du savner flere udfordringer på strikkefronten

Kender du lidt til Anne Ventzels designs, kan du hurtig spotte hendes stil, når du møder hendes strik.

Stilen er tidløs, men med et strejf af noget nordisk og moderne, altid smukke strukturer i form af smukke snoninger og teknikker og ofte et charmerende og fint snit, der gør designet til sit helt eget.

 

    Anne Ventzel Cable Cowl

      Vi er glade for at have et udvalg af Anne Ventzels designs her på shoppen, hvor vi har sammensat kits med vores garn, som passer perfekt til det enkelte design.

      Anne Venzels strik er for den garvede strikker, og for strikkere, der har mod på nye udfordringer og som elsker at skabe ægte slow fashion.

      Karakteristisk for Anne Ventzels designs:

      • Strik med høj detaljegrad
      • Udfordrende og sjove at strikke
      • Sanselige og smukke strukturer
      • Et langtidsholdbart strikkeprojekt - slow fashion, når det er allerbedst

      Se Anne Ventzel-kits her på shoppen.

       

      Om Anne Ventzel

      Anne er oprindeligt uddannet beklædningsdesigner fra Designskolen i Kolding, men kunsten at strikke har været med hende altid. Da hun var helt lille lærte hun at strikke af sin mor og under sin studietid havde hun ofte håndstrikkede designs med i mange af sine kollektioner.

      Selv fortæller Anne (https://www.anneventzel.com), at det først var da hun fik sin ældste søn i 2007, at der rigtigt kom gang i pindene igen.

      ”Jeg har altid været glad for at studere traditionelle trøjer fra de nordiske lande – både mønstrene og det fine håndværk. Derfor blev det nordiske look en stor inspirationskilde til mine trøjer til Viggo. Jeg blev forslået at skrive mine opskrifter ned, og det blev starten på et nyt kapitel.”

      Anne arbejder i dag som beklædningsdesigner, hvor hun arbejder med store kollektioner, og når hun kommer hjem finder hun ro med sit håndsstrik. Og det er vi mange, der er glade for.

      Du finder Anne Ventzel-strikkekits her – sammensat af vores kendte garnkvaliteter, Alba, Cava, Meriana, Cumulus og Nobilis.