Det er afslappende at sidde hjemme i sin yndlingsstol eller i sit favorithjørne i sofaen … men hold nu op, hvor giver det os bare meget inspiration og værdi på den sociale front, når vi er sammen med andre om at sysle med garn.

Måske er du selv så heldig at være med i en klub eller har været på festivaller, hvor man sysler sammen - eller måske har du endda deltaget i et vores strikkeevents?

Hvis du har, så kan du nok genkende nogle af de følelser og scenarier, som vi har listet her nedenfor. Det er bare et lille udpluk af de gode ting, som vi synes en strikke-/hækleaften i selskab med andre kan give:

  • Det sociale og fællesskabet gør os glade og giver fornyet energi præcis på samme måde, som hvis vi gik til en fysisk aktivitet.
  • Det at være sammen om at nørkle kan også opmuntre til at få nogle projekter afsluttet og gjort færdige.
  • Inspirere til at kaste sig over nye udfordringer og til at kombinere nye spændende garntyper og farver.
  • Motivere og give mulighed for at lære egne tricks fra sig og hjælpe andre.

Alle de fordele og gode ting, har vi drømt at kunne kombinere med vores garnudsalg i Vejen og i butikken på Ærø.

Derfor holder vi jævnligt strikkeevents i både Jylland og på Ærø, og vi åbner også gerne op, hvis du ønsker at komme forbi med din strikkeklub. Vi synes nemlig, at det er ekstra hyggeligt at have besøg af jer i lidt længere tid ad gangen, og så elsker vi virkelig at gå og forberede lidt sødt til jer, så det bliver ekstra hyggeligt.

I foråret havde vi besøg af en helt busfuld garnglade mennesker fra KnitWork fra København. Det var en stor fornøjelse, og vi glæder os til at få besøg igen.

Husk, at du er meget velkommen til at ringe til os og spørge til butikkens åbningstider og events. Ellers kan du følge med på Facebook og Instagram, hvor vi løbende opdaterer med nyheder.

 

*** Næste strikke event i Vejen er nu på onsdag d. 8/5 kl. 19-21. Du kan tilmelde dig på facebook eller skriv en mail til os ***

 

Varme hilsner,

Garna