Hvorfor ikke bare ta’ den lidt med ro?

Skru ned for tempoet og op for hyggen!

Vi har alle sammen hver vores daglige gøremål, ting der må gøres, laves, ordnes og ikke mindst nås. Men nås til hvornår? Behøver det nødvendigvis at være netop NU?

Nogle gange kan det måske gavne os alle en hel del bare at tage lidt lettere på pligterne, alle listerne med to-do’s, opgaver, begivenheder. Og så gribe øjeblikket. Lige nu og her.

Giv slip.

Tænk over, at vasketøjet ikke bliver mere beskidt af at ligge i en halv time, eller at aftensmaden ikke bliver dårligere af at blive lavet lidt for sent.

I en tid, hvor stress er helt almindeligt, og hvor vi måske nok tager vores egne forventninger og tanker om andres forventninger lidt for alvorligt, forsøger vi at finde nogle hvilesteder eller et sted i helle.

Hvorfor er vi så hårde ved os selv? Hvorfor al den stress?

Det behøver ikke indeholde meditation, mindfullness, yoga, eller et specielt fokus på dit indre velbehag, men det handler måske bare om at give lidt slip på alle de tanker, der trætter og stresser.

Vi har ikke nogen opskrift, men det kunne være at sidde med familien, lidt længere ved bordet, eller som Birgitte her: at sætte sig ned med lidt håndarbejde selv om tingene ikke er helt på plads efter en flytning.

Der er en tid til alting. Og måske skal vi også bare huske at give hyggen, samværet og afslapningen TID i vores LIV.

En lille tanke fra os. 

I ønskes en dejlig weekend.

Varme hilsner,

GARNA