Fri fragt i DK over 599 kr. / 4 ugers returret

Din kurv er tom

Husk vi har FRI FRAGT ved køb for over dkk 600,- i danmark. Se her for fragtpriser til udlandet

Om GARNA

GARNA er skabt på kærlighed til garn af den ypperste kvalitet. GARNA opfylder drømmen om at etablere en lille familievirksomhed, som i dag består af Birgitte, hendes datter Sabrina og søster Annette.

GARNA er en webshop med 100% naturlige produkter. Ingen kunststoffer. Og kun de allerbedste fibre: Cashmere, Camel, Alpaca, Mohair, Merino, Yak og silke. Ren luksus! 

Vores garn er produceret i Italien og er håndplukket fra nogle af de bedste producenter, der findes på markedet. I Italien er garn og tekstiler af høj kvalitet en tradition, der rækker langt tilbage i historien. Det er et vartegn både i Italiensk tøj og design. En undtagelse herfra er vores Alpaca garn, som vi henter i Peru – Alpacaens hjemland!

Netop traditionen og historien er en kerneværdi hos os. Navnet GARNA har vi hentet af det gamle proto-germansk udtryk for garn, og det står for vores kærlighed og fascination af det historiske.

Glæden ved natur og tradition afspejler sig i vores farvepalet, som indeholder både naturfarver, klassiske farver og strejf af farver, der trender lige nu.

Med GARNA ønsker vi netop at knytte vores glæde ved natur, tradition og kvalitet sammen til et lille univers af luksus, som vi gerne vil dele med dig.

VELKOMMEN

 

is added to your shopping cart.
Go to Cart
is added to your wishlist.
Go to Wishlist