Om os....

GARNA er skabt på kærlighed til garn af den ypperste kvalitet. GARNA opfylder drømmen om at etablere en lille familievirksomhed, som i dag består af Birgitte, hendes datter Sabrina og søster Annette.

GARNA er en webshop med 100% naturlige produkter. Ingen kunststoffer. Og kun de allerbedste fibre: Cashmere, Camel, Alpaca, Mohair, Merino, Yak og silke. Ren luksus! 

Vores garn er produceret i Italien og er håndplukket fra nogle af de bedste producenter, der findes på markedet. I Italien er garn og tekstiler af høj kvalitet en tradition, der rækker langt tilbage i historien. Det er et vartegn både i Italiensk tøj og design. En undtagelse herfra er vores Alpaca garn, som vi henter i Peru – Alpacaens hjemland!

Netop traditionen og historien er en kerneværdi hos os. Navnet GARNA har vi hentet af det gamle proto-germansk udtryk for garn, og det står for vores kærlighed og fascination af det historiske.

Glæden ved natur og tradition afspejler sig i vores farvepalet, som indeholder både naturfarver, klassiske farver og strejf af farver, der trender lige nu.

Med GARNA ønsker vi netop at knytte vores glæde ved natur, tradition og kvalitet sammen til et lille univers af luksus, som vi gerne vil dele med dig.

VELKOMMEN

 

Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Dezember
Ikke nok produkter tilgængeligt. Kun [max] tilbage.
Tilføj til ønskelisteFind ønskelisteFjern ønskeliste
Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Tilbage

Tilføj note Rediger ordrenotat
Tilføj gaveindpakning
Tilføj en rabatkode

Vil du tilføje en gaveindpakning? Kun

Tilføj gaveindpakning

Tilføj en rabatkode

Rabatkode vil blive fratrukket ved bestillingen