Om os

GARNA er skabt af kærlighed til garn af den ypperste kvalitet, som kan forvandles til beklædning, som kan holde i årevis og gå i arv.

På garna.dk og i vores fysiske butik på Ærø , finder du vores garn af 100% naturlige materialer og kun de allerbedste fibre: CashmereAlpacaMohair, Lammeuld og silke.

Ren luksus! 

 

Med GARNA blev drømmen om at etablere en lille familievirksomhed født, og består i dag af Birgitte, hendes datter Sabrina og søster Annette. Sammen håndplukker vi garn fra nogle af de bedste producenter i blandt andet Italien, Skotland og Peru.

I Italien og Skotland er garn og tekstiler af høj kvalitet en tradition, der rækker langt tilbage i historien og netop tradition og historie er en kerneværdi hos os, hvilket også afspejles i vores farvepalet, som spænder over naturfarver, klassiske farver og strejf af de farver, der trender lige nu.  

Navnet GARNA har vi hentet af det gamle proto-germanske udtryk for garn, og det symboliserer vores kærlighed til håndarbejdets rødder, som vi i dag viderefører og nytænker med største respekt.

I GARNA ønsker vi at knytte vores glæde ved natur, tradition og kvalitet sammen til et lille univers af luksus, som vi gerne vil dele med dig.

VELKOMMEN

  

 

Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Dezember
Ikke nok produkter tilgængeligt. Kun [max] tilbage.
Tilføj til ønskelisteFind ønskelisteFjern ønskeliste
Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Tilbage

Tilføj note Rediger ordrenotat
Tilføj gaveindpakning
Tilføj en rabatkode

Vil du tilføje en gaveindpakning? Kun

Tilføj gaveindpakning

Tilføj en rabatkode

Rabatkode vil blive fratrukket ved bestillingen