Din kurv er tom

Teamet bag GARNA

Bliv en del af familien! - Mød folkene bag GARNA

 

Med GARNA bliver du en del af vores familie. Vores hjerter banker for garn, for kreative projekter, fællesskaber og ikke mindst for hinanden. Vi er nemlig alle i familie med hinanden. Du kan møde os her:

 

Birgitte GARNA

Birgitte

Grundlægger og ejer

”Jeg har altid haft en drøm om at have en familievirksomhed, og den fik jeg opfyldt med GARNA. Jeg kommer ud af en stor familie, hvor vi har et stærkt fællesskab. Mange af vores fælles interesser drejer sig om det kreative, naturen og nærvær og har altid gjort det. Jeg har altid strikket, og jeg har også altid nydt og sat pris på kvalitet og lidt luksus i hverdagen: en dejlig kop te, et blødt nøgle cashmere og nogle lækre strikkepinde. Dét elsker jeg virkelig. Det vil jeg gerne give videre til andre.”

 

Sabrina GARNA

Sabrina

Logografik, produktion, salg i butikken på Ærø

”Jeg har designet vores logo. Det er et hjerteformet logo, som symboliserer den passion og kærlighed vi bringer med ind i GARNA, og som vi ønsker at give videre. Jeg er meget kreativ og elsker at fordybe mig i alt, hvad der drejer sig om det visuelle – især fotografi, tegning, design, farvesammensætning. Hos GARNA bruger jeg især mine kreative evner som ideskaber. Jeg holder også meget af naturen og mine to dejlige hunde.

Det er også mig, der vikler garn, så det bliver klar til forsendelse og til salg i butikken. Du kan møde mig her på Ærø, når jeg passer vores fysiske butik Island Living i Vestergade 64.”

 

Emma GARNA

 Emma 

Kommunikation og kundeservice

”Jeg er stemmen udadtil og står for kommunikationen med dig derude. Det er altså mig, der besvarer mails, beskeder på Facebook og Instagram, m.m.. Det er fantastisk at få lov til at ”tale” med jer derude, og det er skønt, når man virkelig kan mærke begejstring og fællesskab fra alle vores følgere, når vi lægger billeder op på sociale medier

Det er altid en stor oplevelse, når vi kommer ud til messerne rundt omkring i Danmark, hvor jeg så får mulighed for at møde dem jeg kommunikerer med i virkeligheden. Det sætter jeg stor pris på!”

Annette

Produktion og pakkeri

”Jeg er søster til Birgitte. I hverdagen styrer jeg vores lager i Askov, og jeg sørger for, at de bløde pakker bliver sendt hjem til dig. Jeg sætter stor pris på den indre ro, jeg oplever, når jeg sidder med mit strikketøj. Ligesom en gåtur i naturen med hunden, bliver jeg ladet op, når jeg er kreativ. Jeg glæder mig altid ved tanken om, at vi sender lidt ro og hygge afsted sammen med garnet hjem til dig.”

 

is added to your shopping cart.
Go to Cart
is added to your wishlist.
Go to Wishlist